Benzinkutakat üzemeltet a debreceni „környezetvédők” vezetője

Benzinkutakat üzemeltető cégben érdekelt Kozma Éva, a Mikepércsi Anyák a Környezetért (Miakö) nevű szervezet egyik vezetője, aki rendszeresen felszólal az elektromos autózáshoz kapcsolódó akkumulátorgyártás ellen.

2024. 05. 10. 11:35
Karnok Csaba
Tankolás a Mol benzinkút kútjánál. Fotó: Karnok Csaba (KC) Délmagyarország (DM)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megtudtuk, hogy az elektromos autógyártás elleni tüntetéseken hevesen agitáló Kozma Éva, a Mikepércsi Anyák a Környezetért (Miakö) nevű környezetvédőnek mondott csapat szóvivője nem véletlenül tüntet az elektromos autógyártás, az akkumulátorgyártás ellen. 

Kozma Éva ugyanis társtulajdonosa egy olyan vállalkozásnak, amelyik benzinkutakat üzemeltet

– írja a 1693.hu debreceni portál. 

– Az Opten céginformációs adatbázisában Kozma Éva társtulajdonos a Petrol Operation Bt. nevű cégben. A rendelkezésre álló információk szerint ez a cég üzemelteti a berettyóújfalui és a biharkeresztesi Mol-benzinkutakat – közölte a portál, amely a Molt is megkereste az ügyben. 

„Meg tudjuk erősíteni, hogy az említett vállalkozás több üzemanyagtöltő állomást üzemeltet Berettyóújfaluban és Biharkeresztesen”

– írta válaszában a cég.

Az állítólagos környezetvédők vezetője tehát busás hasznot húz a benzinüzletből, miközben az elektromos autózáshoz köthető iparágak kapcsán riogatja a debrecenieket.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.