Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

DK-s vallomás: Nulla különbség van a baloldal és Magyar Péter között + videó

Niedermüller Péter elismerte, hogy az ellenzék ugyanazt üzeni.

2024. 05. 13. 11:18
Niedermüller Péter
Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Politikailag nulla különbség van a baloldal és Magyar Péter között – ismerte el Niedermüller Péter az ATV reggeli műsorában. Erzsébetváros polgármestere mindezt annak kapcsán mondta, hogy a Tisza Párt is gondolkodott azon, hogy polgármesterjelöltet állítson a VII. kerületben. Niedermüller először úgy fogalmazott,

sejtelme sincs a párt politikai üzenetéről, nem tudja, mi lett volna Magyar Péterék üzenete Erzsébetvárosban. 

Erre a műsorvezető úgy reagált, talán több Magyar Pétert kéne néznie a DK-s polgármesternek, akkor tudná, hogy Magyar olyan dolgokat szorgalmaz, mint a korrupcióellenes ügyészséghez való csatlakozás, a független közmédia vagy a korrupció felszámolása.

– Az ellenzéki pártok a saját programjaikban ugyanazokat mondják el, mint Magyar Péter, így politikailag nulla különbség van

– mondta Niedermüller, sietve hozzátéve, hogy amit Magyar az unióról mond, az viszont teljesen fideszes. – Biztos van valamilyen fontos politikai üzenete, amit nekem még nem sikerült megértenem – mondta a DK-s polgármester, miután elismerte, a baloldal és Magyar Péter ugyanazt üzeni a választóknak.

Az ominózus beismerés az alábbi felvételen 7.25-től látható:

 

Borítókép: Gyurcsány Ferenc és Niedermüller Péter (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.