Ezt a trükköt még Rodolfo is megirigyelné Karácsonytól

A nagy gyurcsányista trükköt még senki nem tudta a főpolgármester után csinálni.

2024. 05. 20. 9:29
KARÁCSONY Gergely
Karácsony Gergely főpolgármester Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Még Rodolfo is megirigyelné Karácsony speciális baloldali, gyurcsányista trükkjét: úgy eltüntette a város pénzét, hogy közben semmi nem épült” – erre hívta fel a figyelmet mai posztjában Szentkirályi Alexandra. A Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje emlékeztetett: kétszázmilliárd megtakarítással adták át a város kulcsait, ebből mára semmi nem maradt, és Karácsony elmondása szerint is csőd szélén táncol Budapest. Szentkirályi rámutatott, hogy ez azt jelenti, hogy kétszázmilliárd forintot eltapsoltak, és semmi teljesítményt nem tudtak felmutatni Karácsonyék.

Konkrétan Karácsony egyetlen kilométer villamos vagy metróvonalat nem épített, Négy és fél év alatt sem sikerült klimatizálnia a 3-as metrót, leszerelt háromezer kukát, kétmilliárdot vont el a köztisztaságért felelős cégtől, és csökkentette a BKK járatainak számát. 

 

Borítókép: Karácsony Gergely a választási győzelmét ünnepli 2019-ben. Akkor még nem mondta, milyen trükkre készül (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.