Hunwald még mindig Suzukival jár + videó

Újra aktív politikai karriert vállalna a többi között hűtlen kezeléssel, hivatali visszaéléssel, magánokirat-hamísítással megvádolt volt szocialista Hunwald György.

2024. 05. 16. 14:33
null
Forrás: Képernyőkép
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Visszatérne a politikába a volt szocialista politikus. A korábban színlelt szerződéssel, ingatlanpanamával, korrupcióval, vesztegetéssel, nagy értékű csalással, magánokirat-hamisítással, vesztegetéssel, korrupcióval és bűnszervezet létrehozásával is megvádolt Hunwald György a Szolidaritás – Lokálpatrióták7–Helló Pesterzsébetiek színeiben indul el a hetedik kerület polgármesteri székéért, felkerült a fővárosi listára is. Így akár a budapesti közgyűlés tagja is lehet megfelelő számú szavazat esetén.

„Hát felmentett a kúria! Ügyvéd vagyok!” – ezt mondta a Magyar Nemzetnek a politikus, aki láthatóan kiheverte a hosszú éveken át tartó bírósági megpróbáltatásokat és korábbi előzetes letartóztatását. Hunwald György a múltja ellenére tisztességes városvezetést ígér. A Magyar Nemzet arra volt kíváncsi, hogy a hosszú éveken keresztül tartó bírósági ügyei után mennyire tartja legitimnek polgármesterjelölti indulását. Hunwald pedig kicsattanó vidámsággal jelentette ki, hogy őt felmentette a kúria! „Ügyvéd vagyok! Szerintem az a buta, aki nem tartja legitimnek.”

Korábbi ügyei kapcsán rossz nyelvek hírbe hozták azzal is, hogy ügyletei során sikerült még magánrepülőre is szert tennie. Ezt már akkor cáfolta. Időközben pedig elvégezte a jogi egyetemet, a nevében szereplő v betűt w-re változtatta. Egy időben azt is beszélték róla, hogy azért kezdett Suzukival járni, hogy ne tűnjön fel a mellékes, a feketén szerzett pénz. Ezzl kapcsolatban a következő beszélgetés zajlott le a Magyar Nemzet és Hunwald között: 

Riporter: – Egy időben Suzukival járt. Suzukival jár még?

Hunwald:  – Nem … Ja de! 

Borítókép: Hunwald György (Forrás: Képernyőkép)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.