Kámforrá vált egy egész ház a magyar faluban, miután ástak mellette egy gödröt

Rejtélyek és csodák az ezerarcú magyar vidéken című rovatunkat olvashatják.

Forrás: Sonline2024. 05. 10. 13:29
illusztráció Fotó: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meghökkentő módon tűnt el egy düledező építmény Kálmáncsán, a hulladékgazdálkodási hatóság már vizsgálódik – írja a Sonline.

A portál információi szerint egy falubeli gazdálkodó megvásárolt egy ingatlant, aztán lebontotta a lakatlan házat. Ebben talán még semmi szokatlan nincs, azonban a helyiek állítása szerint a férfi úgy akart megszabadulni az építési hulladéktól, hogy markolóval ásott egy gödröt a ház mellett, és ebbe beletolták az ingatlan romjait. 

A héten a hulladékgazdálkodási hatóság  is megnézte a helyszínt, és elkezdtek vizsgálódni. A portál egyik olvasója szerint kötelezték a tulajdonost arra, hogy szállíttassa el a keletkezett építési hulladékot. Közben megkeresték a rendőrséget is, ők azt mondják, ha valaki a saját telkén eltemeti az építési hulladékot, az önmagában nem bűncselekmény, viszont ha az elásott törmelékben veszélyes hulladék is van, akkor az már igen.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.