Kamuméter: Karácsony Budapestjén vannak egyenlők és egyenlőbbek

„Mindenkinek jár a milliós jutalom is, vagy azt csak Gyurcsány-embereinek adná továbbra is?”

2024. 05. 09. 22:05
Budapest, 2024. április 14.
Karácsony Gergely fõpolgármester és Dobrev Klára, a DK EP-képviselõje (középen b-j) a Demokratikus Koalíció (DK), a Magyar Szocialista Párt (MSZP) és a Párbeszéd-Zöldek közös önkormányzati és európai parlamenti választási kampánynyitó rendezvényén a Budapest Kongresszusi Központban 2024. április 14-én.
MTI/Máthé Zoltán
Fotó: MTI/Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szentkirályi Alexandra a választások előtt 31 nappal ismét elhozta Karácsony Gergely egy újabb betartatlan ígéretét. A Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje ezúttal a baloldali városvezető egyenlő fizetésekkel kapcsolatos meg nem valósult ígéreteire hívta fel a figyelmet.

Karácsony Gergely a fővárosiaknak azt ígérte, hogy a fővárosi fenntartású intézményekben az egyenlő munkáért egyenlő fizetést fognak kapni az ott dolgozók.

Erre a az ígéretre a kormánypártok jelöltje egy kérdéssel reagált:

Főpolgármester úr, ha majd egyszer sikerült, akkor mindenkinek jár a milliós jutalom is, vagy azt csak Gyurcsány-embereinek adná továbbra is?

– írta Szentkirályi Alexandra.

Mint arról a Magyar Nemzet beszámolt, Karácsony Gergely Budapestjén tíz év után először emeltek a tömegközlekedés árán, a vonaljegyek ára például 350 forintról 450-re emelkedett, majd nem sokkal később titokban mesés prémiumokat kaptak a BKV vezetői. 

 

Borítókép: Karácsony Gergely és Dobrev Klára (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.