Kiderült, mi okozta a sokkoló cirkuszi balesetet

Még mindig életveszélyben van az előadáson megsérült néző.

2024. 05. 05. 17:24
Szilágyi Dávid fotó
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint a Magyar Nemzet már beszámolt róla, a Sopronban vendégszereplő Richter Flórián Cirkusz szombati előadásán, lengőtrapéz-produkció közben egy szerencsétlen baleset következtében az egyik néző súlyos sérülést szenvedett. Az esetről a cirkusz rövid közleményt adott ki a közösségi oldalán.

A sérült nézőhöz mentőhelikopter érkezett, a balesetet szenvedő férfi még nincs túl az életveszélyen

– írja a Kisalföld.

A szombati balesetet sok néző is végignézte, egyikük a Kisalföld megkeresésére felidézte: az előadás alatt az egyik artista szaltót ugrott, viszont az a légtornász, aki vele szemben állt, nem tudta elkapni, ezért lezuhant a hálóba. Miután a háló nem volt megfelelően rögzítve, a cölöp elengedett, és teljes erőből a közönség soraiba csapódott, eltalálva az egyik nézőt.

 Sajnos a középkorú férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy mentőhelikopter szállította kórházba.

A lap értesülései szerint a sérült nincs túl az életveszélyen, jelenleg is lélegeztetőgépen van.

Vasárnap a cirkusz a baleset ellenére megtartotta a tervezett előadásokat. A produkciót, amely közben a balesetet történt, levették a műsorról, így azt most nem láthatja a közönség – értesült a lap.

 

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.