Kivonultak a tűzoltók a Suzuki-gyárhoz, a kérdés csak annyi, hogy minek

Már vizsgálódnak.

Forrás: Kemma2024. 05. 02. 18:00
Esztergom, 2020. március 18.
Az esztergomi Suzuki-gyár 2020. március 18-án. A Magyar Suzuki Zrt. vezetése 2020. március 23-tól április 3-ig leállítja az esztergomi gyártást. A tervezett leállás 3200 dolgozót érint.
MTI/Szigetváry Zsolt
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Május 2-án riasztott a tűzjelző a Magyar Suzuki Zrt. esztergomi gyárában – adta hírül a Kemma. A helyszínre ki is mentek a tűzoltók, a kérdés csak annyi, hogy minek, mert a vállalat tájékoztatása szerint téves riasztás történt.

Bonnár-Csonka Zsuzsanna, a vállalat kommunikációs vezetője azt mondta a portálnak, hogy a biztonsági előírásoknak megfelelően a tűzoltók a helyszínre vonultak, a gyártást leállították, a gyárat pedig kiürítették. Megállapították ugyanakkor, hogy a jelzés téves riasztás volt ennek a kivizsgálása folyamatban van. A gyártás az üzemben rövid szünet után újraindult.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.