Menczer Tamás: Óriási a verseny a baloldalon a dollárokért, és a hajrában megérkezett Magyar Péter

Egykori sportriporterként értékelte a verseny állását.

2024. 05. 19. 18:27
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több baloldali politikus és közszereplő is támadta már Menczer Tamást, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatóját, amiért politikai pályafutásának megkezdése előtt sportriporterként dolgozott.

– A térség országgyűlési képviselője, aki már sportriporternek is csapnivaló volt – jellemezte egy utcai fórumán Magyar Péter, az új baloldali politikus.

– Mikor a sportriporter, volt futballista, a Külügyminisztériumnak a kicsodája, micsodája? – kérdezett vissza egy korábbi tévéműsorban Kálmán Olga, aki azóta a DK politikusa lett. Brenner Koloman jobbikos képviselő a parlamentben a szókincsét kifogásolta, amit Menczer Tamás sportújságírói múltjával magyarázott.

Menczer Tamás megelégelte a nehezen értelmezhető támadásokat, és ötletes visszavágással állt elő:

sportközvetítői stílusban adott tudósítást a dollárbaloldal és Magyar Péter tevékenységéről.

– Kedves nézőink, óriási a verseny a baloldalon a dollárokért. Nagyon megy a Momentum, de jön Gyurcsány, jön Gyurcsány! És mi történik? A hajrában óriási lendülettel megérkezik Magyar Péter. Jaj, nagyon akarja a dollárokat ez a fiú! De mit csinál, mit csinál? Nadrágszíjjal csapott a célba. Ez biztosan szabálytalan volt, és a közönség fütyül, pfújol, a közönség nem kér a háborúpárti dollárbaloldalból – hallható Menczer Tamás új videójában.

Borítókép: Részlet Menczer Tamás videójából (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.