Orbán Viktor meglátogatta a legendás Üvegtigris büfét + videó

A filmben Gabent alakító Reviczky Gáborral is találkozott.

2024. 05. 07. 17:04
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Öreg harcos nem vén harcos!” – írta közösségi oldalára feltöltött képéhez Orbán Viktor, melyen látható, hogy a miniszterelnök meglátogatta a legendás Üvegtigris nevű büfét, ahol a filmekben Gabent játszó Reviczky Gáborral is találkozott. Mint arról a Magyar Nemzet is beszámolt, Orbán Viktor kedden Szentendrén folytatta kampánykörútját, majd az agglomerációban tett látogatása után a magyar filmtörténet egy kultikus forgatási helyszínén járt a Gara-tónál. 

A miniszterelnök Menczer Tamással, a Fidesz kommunikációs igazgatójával és Reviczky Gábor színművésszel készült képe alá az: „Ízirájder!” felirat került. A nagyobbik kormánypárt is megosztott egy képet a találkozóról közösségi oldalán, amelyhez a kormányfő háborúellenes gondolatait idézték kampánykörútja Solymári kitérőjéről.

A pilisvörösvári járásban található nagyközségben tartott beszédében Orbán Viktor leszögezte: „ahol most vagyunk gazdasági értelemben, az a háborús viharnak az előszele”. Úgy véli, nem normális dolgok vannak a gazdaságban, szavai szerint jelenleg háborús árak vannak. – Mert ha háborús veszély van, akkor megnő az energia ára, megnő a hitelkamatoknak az ára, megnő a szállítási költség, a vállalkozások, a nagy cégek magasabb biztonsági ráhagyással dolgoznak – sorolta a miniszerelnök, majd hozzátette: ezek mind-mind viszik fölfele az árakat.

Orbán Viktor rámutatott, háborús árak közepette él egész Európa, nemcsak Magyarországon, Európában ez a helyzet. – Tehát egy háborús vihar előszelében vagyunk. Ez is épp elég baj. De hogyha Európa úgy dönt, hogy maga is fegyvert fog, akkor egy pillanat alatt a vihar közepében találjuk magunkat, annak minden belátható és beláthatatlan következményével együtt, és ezt mindenképpen el kell kerülni – hívta fel a figyelmet a kormányfő.

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök Menczer Tamással, a Fidesz kommunikációs igazgatójával és Reviczky Gábor színművésszel (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.