Orbán Viktor: Vannak, akik nyernek, de a többség mindig veszít a háborún + videó

A miniszterelnök szerint a választás tétje ugyanaz Brüsszelben és Nyíregyházán: háború vagy béke.

2024. 05. 02. 17:52
Orbán Viktor Nyíregyházán
Forrás: Facebook/Orbán Viktor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor országjáró kampánykörútja során csütörtökön Nyíregyházára látogatott. Az eseményről, ahol a miniszterelnök a választókkal találkozott és beszédet mondott, képeket és videót is megosztott a közösségi oldalán.

A Magyar Nemzet Orbán Viktor nyíregyházi látogatásáról már korábban beszámolt. Akkor megírtuk, hogy a miniszterelnök megbeszélést folytatott Kovács Ferenc polgármesterrel és a Vállalkozók Nyíregyházáért Egyesület tagjaival, majd a szavazóknak elmondta:

A baloldal ígérget, mi viszont dolgozni szoktunk, ők beszélnek, mi pedig teljesítünk. Ráadásul a baloldalra szavazni ma egyet jelent a háború támogatásával.

Orbán Viktor az összegyűlt embereknek azt is hangsúlyozta, hogy a háborúnak mindig vannak nyertesei.

Vannak, akik nyernek a háborún, ők háborút is akarnak, ezért is vannak háborús kormányok többségben Európában, de a többség mindig veszít a háborún

– mutatott rá a miniszterelnök.

„Az a kérdés, hogy ez a többség kinyitja-e most a szemét, ha kinyitotta a szemét, akkor elmegy-e szavazni, és hajlandó-e a békére szavazni” – mondta Orbán Viktor. Hangsúlyozta:

ha ez a többség a békére szavaz, akkor ennek a többségnek végül is érvényesülni fog az akarata.

– Ez az európai választás tétje, és ez nemcsak Brüsszelben igaz, meg Párizsban, meg Berlinben, meg Bécsben, hanem ugyanez a tétje a dolgoknak itt Nyíregyházán meg Nagykállón is – tette hozzá a miniszterelnök.

Borítókép: Orbán Viktor Nyíregyházán (Forrás: Facebook/Orbán Viktor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.