Schiffer András színt vallott azzal kapcsolatban, hogy kit támogat Budapesten

Az LMP volt társelnöke nem egykori pártjának szurkol.

2024. 05. 07. 14:48
210526_0109_FI
Budapest 20210526 Vegyes 2021 politikus ügyvéd fotó Földi Imre Nemzeti Sport Schiffer András
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Budapesten, hajrá, Székely Sándor, a Szolidaritás Mozgalom elnöke! – írta közösségi oldalán Schiffer András, az LMP egykori elnöke. Ebből kiderült, hogy a közéletben mai napig aktv ügyvéd, aki 2016-ban visszaadta parlamenti mandátumát, nem a Vitézy Dávid vezette LMP-listának szurkol, hanem az egykori DK-s országgyűlési képviselő mozgalmának. Székely Sándorék ma adták le a fővárosi listájukat, amelyet a mozgalom elnöke vezet. Székely egyébként egyéni önkormányzati képviselőnek is indul a XX. kerületben. 

A Szolidaritás Budapest-szerte indít polgármesterjelölteket és képviselőjelölteket is. Olyan politikusok is színeikben indulnak egyes kerületekben, akik jelenleg a baloldali összefogás színeiben egyéni önkormányzati képviselők. 

A Szolidaritás listáján ismert név még az egykori erzsébetvárosi szocialista polgármester, Hunwald György is, aki ezúttal is elindul a VII. kerület polgármesteri címéért. 

Borítókép: Schiffer András. Fotó: Bach Máté

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.