Ugyanazok vannak Magyar Péter mögött, akik Márki-Zay Pétert is beleállították a földbe

Menczer Tamás szerint ugyanaz a kör tűnt fel újra, amely a baloldalt eddig is támogatta.

2024. 05. 05. 14:32
Menczer Tamás
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Amikor volt ez az adatkezelési történet, hogy a Bajnai–Soros-világhoz kapcsolódó DatAdat áll mögötte, akkor ő mit mondott? Ez nem igaz, azt a tájékoztatót csak valakitől kaptuk. Ó, hát igen, ahogy az lenni szokott, csak úgy kaptuk valakitől – mondta új videójában Menczer Tamás. Hozzátette: amikor meg kiderült, hogy kitől kapták az adatkezelési tájékoztatót, kiderült, hogy az is Bajnai üzlettársa, és a cégéhez van bejegyezve Magyar Péter egyesülete is.

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója arra az adatkezelési botrányra utalt, amelyet a Magyar Nemzet tárt fel. Az ügy középpontjában az a kérdés áll, hogy

hová kerültek azoknak az embereknek az adatai, akik Magyar Péter mozgalmának oldalára, a Talpramagyarok.hu-ra látogatva adták meg ezeket az információkat.

A honlapon az adatkezelési tájékoztatóban két olyan vállalat, az Estratos Digital GmbH és a Lundadonate.org, röviden Lunda is fel volt tüntetve, amelyek a Bajnai Gordon nevével fémjelzett datadatos körhöz kapcsolódnak. Az oldal cikkünk megjelenése után néhány órával törölte mindkét céget az adatvédelmi tájékoztatóból. Magyar Péter pedig azt állította, hogy gyakorlatilag máshonnan nyúlták le a tájékoztatót:

Valakitől kaptuk. Én kértem, hogy ne kelljen egy újat írnunk, mert nem volt elég időnk, amikor el kellett indítanunk az egyesületet, a pártot.

– Ahogy ez lenni szokott, csinálunk egy politikai formációt, én akarom vezetni az országot, de ilyen-olyan dokumentumokat csak úgy kapunk valahonnan – mutatott rá Menczer Tamás. Szerinte ugyanebbe a sorba illik,

ugyanazok vannak Magyar Péter mögött, akik Márki-Zay Péter mögött is voltak.

– Egyébként erről a Momentum sokat tudna mesélni, hogy milyen az, amikor ezek a külföldi finanszírozók valakit elhajítanak, és beállnak valaki más mögé.

Ez történt eddig is. Külföldi irányítók és baloldali hype. A Momentumnál, bumm, beleálltak a földbe. Márki-Zay Péternél ugyanaz, bumm, beleállt a földbe

– idézte fel Menczer Tamás. Hozzáfűzte: most épp Magyar Péteren a sor, és akkor majd jön a következő csalódás.

Borítókép: Menczer Tamás (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.