Újabb részletek derültek ki a miskolci pályaudvarnál talált holttest ügyében

A nő emberölés áldozata lehetett.

2024. 05. 05. 9:20
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy 45-50 év körüli női holttestet találtak szombaton kora reggel Miskolcon, a Tiszai pályaudvar közelében lévő MÁV-területen, egy bokor tövében – írja a Borsod-Abaúj Zemplén Vármegyei Hírportál. A nő ruházata alapján a megtalálók arra gondoltak, hogy hajléktalan lehetett, azonban a közelben lévő hajléktalanellátó központokból nem hiányzik egyetlen női ellátott sem.

A lap érdeklődésére a vármegyei rendőr-főkapitányságon megerősítették az esetet. Mint jelezték, a holttesten külsérelmi nyomok voltak, így azonnal megkezdték a munkát a rendőrök.

A nyomozók jelenleg is forró nyomon dolgoznak az emberölés gyanújával indult ügyben, adatokat gyűjtenek, tanúkat keresnek és hallgatnak ki.

A környéken dolgozók határozottan állították, hogy megerőszakolhatták, majd megkéselték az áldozatot. A helyszínen állításuk szerint vérnyomokat lehetett fellelni.

Borítókép: Itt találták meg a holttestet (Forrás: BOON)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.