A KDNP és ifjúsági szervezete is részt vesz a békemeneten

MTI

2018. március 13., kedd 15:42, frissítve: kedd 18:05

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, egyben a kisebbik kormánypárt elnöke, valamint Nacsa Lőrinc, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) elnöke közös közleményben jelentette be, hogy a KDNP és a párt ifjúsági tagozata is részt vesz a március 15-re időzített békemeneten. 

„Mi, kereszténydemokraták hiszünk a közösség erejében. Országunk jövője, biztonsága, keresztény kultúrája, identitása és függetlensége jelenleg is támadás alatt van. Mások akarják megmondani, hogyan és kivel éljünk” – írták.

A közlemény így folytatódik: „A békemenet közössége eddig is erős, határozott kiállást tanúsított Magyarország mellett, ezért a KDNP és az IKSZ is csatlakozik a békemenethez. Álljunk ki a fiatalok jövőjéért és Magyarországért, álljunk ki értékeinkért!”

Ezután a pártvezető és az ifjúsági vezető felszólítást intéz a szimpatizánsokhoz: „Hallgassuk meg együtt Orbán Viktor miniszterelnök ünnepi beszédét!”

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.