A Kétfarkú Kutya is megjelölte az üres plakátokat

2017. október 6., péntek 14:37, frissítve: péntek 15:10

A Momentum után a Magyar Kétfarkú Kutya Párt is megtalálta a Mahir Cityposzter üresen hagyott és hozzászólásra csábító plakáthelyeit.

A Kétfarkúak már nem börtönnel fenyegetik Orbán Viktort, ennél általánosabb és békésebb dolgokat állítanak: például azt, hogy „Bodri egy kutya”, „Tomi egész jó arc”, és „Sanyi rendes”.

A viccpárt Facebook-oldalán már többen véleményezték az akciót, sokak szerint csak a felületet pazarolják az igazi, kormányellenes üzenetek helyett, mások viszont megköszönték, hogy ilyen szépeket írnak róluk. 

Mint a Magyar Nemzet is beszámolt róla, a lapunk tulajdonosa, Simicska Lajos érdekeltségében álló Mahir plakátjai azután fehéredtek ki, hogy a kormány törvénytelenül rombolni, tépkedni kezdte a kormánykritikus, magánszemélyek által megrendelt plakátokat és a Jobbik saját, megvásárolt hirdetőhelyen kiragasztott hirdetéseit is.

Később Simicska Lajos saját, üresen hagyott plakáthelyein is üzent a miniszterelnöknek Veszprémben.

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.