A kukában végezte Gyurcsány szakdolgozata + Videó

WL

2012. április 11., szerda 16:41, frissítve: szerda 17:31

A selejtezési jegyzőkönyv szerint leselejtezték Gyurcsány Ferenc volt kormányfőnek a Janus Pannonius Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán 1990-ben benyújtott szakdolgozatát.

A felsőoktatási intézmény jogutódja, a Pécsi Tudományegyetem az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében azt írta, hogy a jegyzőkönyv tanúsága szerint erre 1996-ban került sor.


Mint közölték, a Janus Pannonius Tudományegyetemen a karok önállóan rendelkeztek a szakdolgozatok őrzéséről, selejtezéséről, jogszabályi kötelezettség hiányában az egyetem akkor egységes belső szabályozást nem alkotott. A közgazdaság-tudományi karon – a bírálók külön javaslata hiányában – öt év után selejtezték a szakdolgozatokat.

Molnár rendesen mellélőtt
Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció alelnöke kedden még azt vizionálta, hogy Gyurcsány Ferenc szakdolgozatai a jobboldal szervezett tolvajakciójának köszönhetően tűntek el. Molnár akkor azt mondta, a dokumentumokat ellophatták a pécsi egyetemről. Gyurcsány első szakdolgozatát a pécsi tanárképzőn írta, a másodikat pedig az egyetem közgazdasági karán. Bővebben>>>

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

R. Kiss Kornélia

Apátia lett úrrá a baloldali bicskei ellenzéken

A szír származású jelölt a migránskampány miatt visszalépett, a másik szocialista is idő előtt visszavonulna. Csak a Jobbik száll szembe a Fidesszel.

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.

Lándori Tamás

Sokmilliós támogatást nyert a tornyospálcai apagyilkos

A helyiek azt beszélik, új pirulákat írt fel orvosa az elkövetőnek újabb szörnyű tette előtt.