Balog elárulta, miről lesz szó Kötcsén

MNO

2014. szeptember 6., szombat 11:46, frissítve: szombat 15:34

A kormányt érintő kritikákról, az ukrán válságról és a NATO-csúcstalálkozón történtekről is lesz szó a polgári pikniken.

A kormányt érintő kritikák is szóba kerülnek a kötcsei polgári pikniken Balog Zoltán szerint. A piknikre érkező emberi erőforrások minisztere, aki egyben a rendezvény főszervezője is, az Origónak azt mondta: téma lesz az ukrán válság és a NATO-csúcstalálkozón történtek is.

A portál úgy tudja: a pikniken pénzt gyűjtenek Kárpátalja megsegítésére.

A Hír TV tudósítója szombat délben arról számolt be, hogy Orbán Viktor miniszterelnök várhatóan délután egy óra körül érkezik a helyszínre. A Polgári Magyarországért Alapítvány tizenharmadszorra rendezi meg a találkozót, a zárt körű pikniken Orbán Viktor miniszterelnök is beszédet mond. A kormányfő közben már megérkezett a helyszínre.

Fotó: Varga György / MTI

Az eseményre folyamatosan érkeztek a résztvevők, többek között Fábry Sándor humorista, Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum igazgatója, valamint Kun Miklós történész is a helyszínen van.

Forrás: Hír TV

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.