Bevetették a MÁV kommandóját

2012. szeptember 19., szerda 18:09

A MÁV Zrt. szerdai közleménye szerint folytatódott a vasúttársaság Tisztán robogjunk! elnevezésű kampánya, ennek során vasútállomásokat és vasúti kocsikat tisztítanak meg önkéntes vasutasok.

A MÁV tájékoztatása szerint ezúttal Inárcs-Kakucs vasútállomás összefirkált falfelületét tisztították meg. A MÁV a Tisztán robogjunk! kampány keretében előre meghatározott helyszíneken úgynevezett antigraffiti-kommandót vet be MÁV-os munkavállalók önkéntes közreműködésével, valamint az együttműködő partner, az Ifotech Clean Kft. segítségével.

A kocsi- és az ingatlanok szennyezése jelentős presztízsveszteséget jelent a vasúttársaságoknak, és az eltakarítás komoly anyagi és emberi erőforrásokat emészt fel. A folyamat megállítása és visszafordítása érdekében a kampány keretében – a MÁV Csoport tagjai újra és újra meghirdetik graffitimentesítési akciójukat – hangsúlyozzák a közleményben.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.