Bokros Lajos: Kirekesztett minket a megállapodásból az MSZP és a DK

MN

2018. január 12., péntek 09:43, frissítve: péntek 09:53

Az MSZP és a DK sem hajlandó választási együttműködést kötni a Modern Magyarországért (Moma) Mozgalommal – mondta Bokros Lajos, a párt elnöke a Hír TV Egyenesen című műsorában.

„Találkoztam Gyurcsány Ferenccel, aki végre kimondta azt, amit négy hónappal ezelőtt is kimondhatott volna, nevezetesen, hogy nekik nem érdekük velünk megállapodni, tehát az MSZP és a DK kirekesztett bennünket bármiféle megállapodásból” – fogalmazott. Hozzátette: jó lett volna, ha ezt szeptember elsején mondják meg, „mert most elveszett négy hónap, hitegetéssel, mellébeszéléssel, bujkálással, sokszor azzal, hogy nem voltak hajlandók velünk találkozni az általuk kijelölt helyen és időpontban, de hát ilyen az élet, ezt mi tudomásul vesszük”.

Miután a Moma négy éve nem indult a választáson, most muszáj indulnia, különben törlik a pártot. Bokros Lajos szerint tudnak listát állítani, de nem lesz 106 egyéni jelöltjük, csak kevesebb.

A szerkesztő ajánlja

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.

Favero-Fürjész Judit Éva

80 éves Adriano Celentano, aki nem fél a politikától

„Ma mindenki fél a szavaktól, csak olyan dolgokat lehet mondani, amelyek senkit nem zavarnak” – vallja a népszerű olasz énekes-színész.

Lukács Csaba

Sokkoló képek Venezuelából, a buszsofőrből lett baloldali vezér hazájából

A caracasi magyarok naponta küldik az ijesztőnél ijesztőbb híreket az árak és a dollárárfolyam alakulásáról.