Bokros „Soros fizetett katonája”

MN

2017. július 3., hétfő 14:28, frissítve: hétfő 14:33

„Bokros Lajos a Soros-hálózat tagja, Soros pénzéből fizetik, Soros pénzéből él. Soros fizetett katonájaként rágalmazza Magyarország miniszterelnökét” – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ arra reagálva, hogy Bokros hétfőn közleményben adott hangot a kormány legújabb plakátkampányával kapcsolatos véleményének.

A volt pénzügyminiszter, aki a Modern Magyarország Mozgalom elnöke, ugyanis közölte, Budapest utcáit immár elárasztották a Soros György arcképével feldíszített gyűlölködő kormányzati propagandaplakátok. „Újfent a nevetséges nemzeti konzultáció a téma, amelynek keretében állítólag a magyar nép 99 százaléka elutasította az illegális bevándorlók betelepítését. Két hete azt írtam a korábbi plakátok kapcsán, hogy innen már nincs lejjebb. Tévedtem” – írta.

Hozzátette, az nem új, hogy a kormány hazudik, és az újabb plakát megint azt sugallja, mintha az Európai Unió és Soros György illegális bevándorlók beköltöztetését szorgalmazná, holott kizárólag menekültek elosztásáról lenne szó. „Az sem új, hogy a kormány lop. Az adófizetők pénzén, kormányzati üzenetként közvetíti a fasiszta ihletésű hazug és hamis Fidesz-pártpropagandát” – emelte ki.

„Ki kell mondani végre, ezért kimondom: Magyarország miniszterelnöke fasiszta. A magyar kormány az adófizetők pénzén hazudozva, állami politika rangjára emelte a gyűlöletkeltést” – írta Bokros, és hozzáfűzte, eljött az idő, hogy minden becsületes magyar állampolgár felemelje szavát a „nemzetvesztő kormány fasiszta propagandája ellen”.

„A Modern Magyarország Mozgalom a legélesebb szavakkal ítéli el a fasisztává zülött Fidesz bűnszövetkezet újabb lelki és szellemi kútmérgező akcióját” – szögezte le Bokros Lajos.

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.