Bonyodalmak az autópályákon

KG

2012. augusztus 7., kedd 09:57, frissítve: kedd 12:24

Az M5-ös autópályán baleset miatt teljes útzár van érvényben, míg az M3-as egyik csomópontján egy felborult kamion nehezíti a le- és felhajtást. Az M7-esen kamionok ütköztek.

Felborult egy kamion az M3-as autópálya Debrecen felé vezető oldalán a hejőkürti lehajtónál kedd reggel. Rutkai-Pogány Ágnes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője elmondta, a balesetben a kamion sofőrje megsérült, mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. diszpécsere az MNO-nak elmondta, hogy a baleset az autópálya Debrecen felé vezető oldalán, a 164-es kilométernél lévő csomópontnál történt. A kamion mentése továbbra is tart, de az autópályán közlekedőket ez nem érinti; csak a fel- és lehajtó forgalmat.

Baleset miatt teljes útzár az M5-ösön

Egy mentőápoló is megsérült az M5-ös autópálya 70-es kilométerénél Szeged felé, miután két személygépkocsi karamboljához riasztották a mentőket, az autópálya ezen szakaszán teljes útzár van – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán egy gázolajat szállító kamion és egy pótkocsis teherautó ütközött össze kedd hajnalban.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

MN

Esterházy vagy Jókai? Melyikük születésnapja legyen a magyar próza napja?

Esztétikai köntösbe bújtatott közéleti vita a háttérben? Az irodalmi szervezetek nem találják a közös hangot.

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.