Csak fel kell hívni Stadler Józsefet, és sikeresebb lehet a vállalkozásunk

MN

2017. október 13., péntek 08:59, frissítve: péntek 10:04

Szeptember közepén beszélgettünk utoljára a juhászból lett sokoldalú akasztói vállalkozóval, Stadler Józseffel. Akkor azt mondta, hogy terveibe megítélése szerint az igazságszolgáltatás már nem szólhat bele, a kórház annál inkább; ha visszakerül oda, többet nem láthatjuk majd. Addig is azt eszik, amit megkíván. A gyomrát azért nagyon szúrja, hogy utolsó könyvelője annyi mindenről megfeledkezett – de most már mindenki megtalálhatja őt a Facebookon, mint mondja, a nyomozóhatóságok is.

Csütörtökön Stadler József írt közösségi oldalára, amiben ingyen és bérmentve ajánlja fel segítségét a magyar vállalkozásoknak, csak annyi a kikötése, hogy a termék kiváló minőségű kell hogy legyen.

Azt állítja, hogy tanácsaival minimum harminc százalékkal növekedni fog a forgalom, legyen az belföldre vagy külföldre szánt termék. Sőt, bónuszként a levédett Stadler nevet is felajánlja. „Legyetek sikeresek!” mondattal zárja írását az akasztói juhász.

A szerkesztő ajánlja

Hajdú Péter

„Mi vagyunk a legerősebb ellenzéki párt”

A kormány gazdaságpolitikája a multikat segíti a kisvállalkozók helyett. Volner János szerint szó sincs az ország felzárkóztatásáról.

Ruzsbaczky Zoltán

„Ugyanaz az imperializmus, mint korábban” – veszélyesnek nevezték az oroszbarátságot

Óva inti a túl közeli kapcsolattól Magyarországot a varsói külügyminiszter-helyettes. Interjú.