Csak fel kell hívni Stadler Józsefet, és sikeresebb lehet a vállalkozásunk - Magyar Nemzet

Csak fel kell hívni Stadler Józsefet, és sikeresebb lehet a vállalkozásunk

MN

2017. október 13., péntek 08:59, frissítve: péntek 10:04

Szeptember közepén beszélgettünk utoljára a juhászból lett sokoldalú akasztói vállalkozóval, Stadler Józseffel. Akkor azt mondta, hogy terveibe megítélése szerint az igazságszolgáltatás már nem szólhat bele, a kórház annál inkább; ha visszakerül oda, többet nem láthatjuk majd. Addig is azt eszik, amit megkíván. A gyomrát azért nagyon szúrja, hogy utolsó könyvelője annyi mindenről megfeledkezett – de most már mindenki megtalálhatja őt a Facebookon, mint mondja, a nyomozóhatóságok is.

Csütörtökön Stadler József írt közösségi oldalára, amiben ingyen és bérmentve ajánlja fel segítségét a magyar vállalkozásoknak, csak annyi a kikötése, hogy a termék kiváló minőségű kell hogy legyen.

Azt állítja, hogy tanácsaival minimum harminc százalékkal növekedni fog a forgalom, legyen az belföldre vagy külföldre szánt termék. Sőt, bónuszként a levédett Stadler nevet is felajánlja. „Legyetek sikeresek!” mondattal zárja írását az akasztói juhász.

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.