„Dunába vele” – így szidalmazták tudósítónkat a „békemeneten”

MN

2018. március 16., péntek 06:31, frissítve: péntek 08:23

Erőteljesen megütötték a bordáját a Magyar Nemzet tudósítójának, Unyatyinszki Györgynek csütörtökön a „békemeneten”. Az éppen kérdéseket feltevő kollégánkat meg is rángatták, fájó pontján szorongatták. Az elkövetők a rendezvényt biztosító őrök voltak, a meneten vonuló Orbán-hívek közben hangosan szidalmazták kollégánkat. 

Tegnap több fotót és videót is közzétettünk az esetről, egy olvasónktól azonban kaptunk egy újabb videót, ezt itt tekinthetik meg.

A Hír TV stábját is fenyegették. Az állami ünnepség résztvevőinek ugyanis táblákat osztogattak a Fidesz nevével. Amikor azt firtatták, hogy a táblák honnan vannak, fenyegető és trágár választ kaptak. „Takarodjatok a k*rva anyátokba! Addig, amíg elmehetsz, addig” – mondták nekik.

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.