Egy hónapja nem találják ezt a 8 éves budapesti kislányt

K. T.

2017. augusztus 10., csütörtök 18:37, frissítve: csütörtök 18:42

Eltűnt kislányát keresi Vasas Sándor: közleménye szerint 8 éves gyerek, Vasas Kamilla Margit több mint egy hónapja eltűnt, és a családnak azóta nincs róla információja.

A lány 135 centiméter magas, sportos testalkatú. Haja rövid, szőkésbarna, szeme kékeszöld.

A gyermek feletti kizárólagos felügyeleti jogot gyakorló apa a rendőrség segítségét is kérte, így a BRFK is körözi az eltűnt gyereket.

A rendőrség kéri, hogy aki Vasas Kamilla Margitot felismeri, tud hollétéről vagy eltűnése körülményeiről, az névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107-es, a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén vagy a budapesti XVI. kerületi Rendőrkapitányság 06-1-407-8455-ös telefonszámán.

A szerkesztő ajánlja

Hutter Marianna

Lázár János: Akit Gyurcsány támogat, az a szememben nem vásárhelyi

A miniszter szerint úgy viselkedtünk, ahogy a Rákosi-diktatúrában volt szokás. A vásárhelyi választásról beszélgettünk.

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.