Fekete-Győr András: Baromira dühösek vagyunk

MN

2018. április 9., hétfő 01:04, frissítve: hétfő 14:50

„Érezzük, amit éreztek, baromira dühösek vagyunk. Rendkívül csalódottak vagyunk. Fáj, ami történt. Nem tudunk gratulálni a Fidesznek, és nem tudunk gratulálni Orbán Viktornak” – értékelte a választás eredményét Fekete-Győr András. „Mocskos Fidesz” – zengték közben a szimpatizánsok.

A Momentum elnöke szerint a Fidesz politikai bűnt követett el az elmúlt nyolc évben, amikor rettegésbe taszította az országot. Úgy látja, csak náluk találni fiatalokat az eredményváron. Mint fogalmazott, ezzel az ellenzékkel nem lehet leváltani a rendszert. „Meddig akarjuk még ennek az ellenzéknek a kezébe adni a sorsunkat?” – tette fel a kérdést. A párt elnökének üzenete: ne menjünk el Magyarországról, a Momentum sem fog elmenni.

Részletek percről percre közvetítésünkben.

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.