Fekete-Győr kontra Juhász: ha az ellenzék győzni akar, csak egyikük maradhat!

2018. március 13., kedd 15:01, frissítve: kedd 18:32

Közös Ország Mozgalom felméréséből kiderült, hogy az V. kerületben fej fej mellett állnak az ellenzéki jelöltek. Ahhoz, hogy ne a Fidesz nyerjen a választókerületben, csak egy ellenzéki politikus maradhat, a többinek vissza kell lépnie. Videónkban Juhász Pétert és Fekete-Győr Andrást kérdeztük a koordinációról.

Beszélgetésre hívta hétfőn a fővárosi 1-es választókerület három ellenzéki jelöltjét – az MSZP–Párbeszédtől V. Naszályi Mártát, az LMP-s Csárdi Antalt és Fekete-Győr András Momentum-elnököt Juhász Péter. „Remélem, mindannyiunk közös célja, hogy ne Hollik István nyerje a választást, és ez bizony könnyedén elérhető, ha egy jelölt áll vele szemben” – közölte az Együtt elnöke.

Kedden reggel pedig azt közölte Facebook-oldalán, hogy „nincs megállapodás”:

A szerkesztő ajánlja

Ficsor Benedek

Távolodás a politikától: a konszolidálódó MMA a Fekete-korszak után

Fekete György távoztával új korszak köszönt az akadémiára, de fiatalok nélkül hosszú távon bajosan működhet a köztestület.

Makrai Sonja, Ficsor Benedek, Vékony Zsolt

Hagyjuk tönkremenni az egyik legnagyobb építészünk műveit

Bierbauer (Borbíró) Virgil irányítása mellett épült újjá Budapest a második világháború után, ma mégis csupán két fő műve őrzi emlékét.

Lukács Csaba

Egy éjszaka a bécsi migránshotelben

Sötétedés után sétáltunk az osztrák főváros azon kerületében, ahol Lázár János fényes nappal is csak halkan mert beszélni.

Kósa András

„Maffiaállamban élünk, erre kellett rájönnünk az elmúlt hetekben”

Szlovákiában mélyreható és a jelek szerint pozitív változások indulhatnak Ján Kuciak újságíró meggyilkolása következtében.