Fekete-Győr kontra Juhász: ha az ellenzék győzni akar, csak egyikük maradhat!

2018. március 13., kedd 15:01, frissítve: kedd 18:32

Közös Ország Mozgalom felméréséből kiderült, hogy az V. kerületben fej fej mellett állnak az ellenzéki jelöltek. Ahhoz, hogy ne a Fidesz nyerjen a választókerületben, csak egy ellenzéki politikus maradhat, a többinek vissza kell lépnie. Videónkban Juhász Pétert és Fekete-Győr Andrást kérdeztük a koordinációról.

Beszélgetésre hívta hétfőn a fővárosi 1-es választókerület három ellenzéki jelöltjét – az MSZP–Párbeszédtől V. Naszályi Mártát, az LMP-s Csárdi Antalt és Fekete-Győr András Momentum-elnököt Juhász Péter. „Remélem, mindannyiunk közös célja, hogy ne Hollik István nyerje a választást, és ez bizony könnyedén elérhető, ha egy jelölt áll vele szemben” – közölte az Együtt elnöke.

Kedden reggel pedig azt közölte Facebook-oldalán, hogy „nincs megállapodás”:

A szerkesztő ajánlja

Grimm Balázs

Egy édesanya és az ő halálos beteg kisfia, akiket magára hagyott az állam

Az olcsó gyógyszereket megkapják támogatottan, a drágákat nem, miközben 74 ezer forintból próbál megélni a kis család.

Stier Gábor

Theresa May és a Nyugat sokat segített Putyinnak

Komoly reformokra a széles körű felhatalmazás ellenére sem nagyon számít a lapunk által megkérdezett politológus, Ilja Grascsenkov. Interjú.

Ficsor Benedek

Távolodás a politikától: a konszolidálódó MMA a Fekete-korszak után

Fekete György távoztával új korszak köszönt az akadémiára, de fiatalok nélkül hosszú távon bajosan működhet a köztestület.

Makrai Sonja, Ficsor Benedek, Vékony Zsolt

Hagyjuk tönkremenni az egyik legnagyobb építészünk műveit

Bierbauer (Borbíró) Virgil irányítása mellett épült újjá Budapest a második világháború után, ma mégis csupán két fő műve őrzi emlékét.