Gattyánék visszavágtak a feljelentésért

MNO

2015. október 11., vasárnap 10:57, frissítve: vasárnap 11:23

A szombati Magyar Nemzetben megjelent cikkünkre reagálva a Docler cégcsoport közleményben tájékoztatta a szerkesztőségünket, hogy nem érte őket váratlanul a korábbi ügyvezető, Magyari Tamás feljelentése.

Az áruházat mindvégig veszteségesen működtető, az il Baciónak egy forint anyagi hozzájárulást nem adó Magyari Tamás hónapok óta több százmillió forintot követel a cégcsoport tulajdonosától – olvasható a közleményben.

Nem kívánnak belemenni személyeskedő vitába

A cégcsoport hangsúlyozta, hogy Magyari Tamás írásban többször kilátásba helyezte, hogy amennyiben nem kapja meg az általa meghatározott összeget, nemzetközi fórumokhoz fordul. A Docler cégcsoport nem kíván belemenni a személyeskedő vitába, és a megfélemlítésnek sem ad teret – tették hozzá, majd kiemelték, hogy a hazai és a nemzetközi törvényeket szem előtt tartva, mindenben segítik az esetleges eljárást. Az Il Bacio di Stile működése során semmilyen elmarasztalást nem kapott – jelentették ki.

Mint írják, Magyari Tamás az áruházat érintő valamennyi taggyűlésen jelen volt, így minden szükséges információt megkapott a többségi tulajdonostól. Nemes Tamás, a cégcsoport kommunikációs és CSR-vezetője hozzátette: a Docler csoport értetlenül áll azon felvetés előtt is, amely szerint egy többmilliárdos veszteséget felhalmozó áruház nyári kiárusítása utáni bevételből miként tarthat igényt Magyari Tamás bizonyos összegekre, juttatásokra – zárul a közlemény.

Magyari pénzmosás miatt tett feljelentést

Pénzmosás miatt feljelentette Gattyán Györgyöt az Interpolnál az il Bacio Kft. egykori ügyvezetője, aki egyben a már bezárt luxusáruházat üzemeltető vállalkozás kisebbségi tulajdonosa. Magyari Tamás lapunk szombati számában elmondta, az egykor méregdrága portékákat árusító vállalkozásukból különös körülmények közt tűntek el a pénzek, ezért is fordult a hatósághoz.

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.