Gémesi György pártjával fog össze az LMP

MN

2017. szeptember 13., szerda 11:56

Az együttműködésen túl programjukat is közösen írja az LMP és a tavasszal megalakult Új Kezdet párt. Szél Bernadett a Hír TV reggeli műsorában azt mondta: azért Gémesi György pártjával fogtak össze, mert a két párt nagyon hasonló értékrendet vall és az irányváltásban is egyetértenek.

Az LMP miniszterelnök-jelöltje hozzátette, a szövetségről az LMP szeptember végi kongresszusán fognak szavazni. „Logikus az, hogy ha szövetségben vagyunk, akkor a programunk is olyan, ami harmonizálva van” – jelentette ki.

„Nem spoilerezek talán nagyon, ha elmondom, hogy kiváló oktatásra van szükség, működő egészségügyre, olyan bérrendszerre, amely bérrendezést hajt végre, és mondjuk, nem elvesz a közszférának az amúgy is nagyon alacsony béreiből, amit, ugye, most láthattunk” – fogalmazott Szél Bernadett. Hozzátette: az egésznek az alapja a korrupciós gépezet megállítása, mert pillanatnyilag „szétfolyik a magyar adófizetők pénze”.

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.