Hegedűs Zoltánt jelöli a Fidesz Hódmezővásárhely polgármesterének

MN

2017. december 6., szerda 15:52, frissítve: szerda 16:10

Hegedűs Zoltánt, Hódmezővásárhely jelenlegi alpolgármesterét jelöli a Fidesz és a KDNP helyi szervezete az elhunyt Almási István városvezetői posztjára a február 25-i időközi önkormányzati választásra – jelentette be Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter, a térség országgyűlési képviselője szerdán.

Lázár sz MTI tudósítása szerint azt mondta: a jelölt kiválasztásánál két szempontot vettek figyelembe: a tapasztalatot és a stabilitást. Havasi Katalin, a Fidesz, valamint Bálint Gabriella, a KDNP hódmezővásárhelyi szervezetének elnöke arról beszélt: választmányuk egyhangúlag támogatta Hegedűs Zoltán jelölését.

A szerkesztő ajánlja

Szabó Emese

Az egészség helyett a pálinkafőzés a nemzeti ügy

A betegek nem értik, miért kellene elégedettnek lenniük. A realitásokról Rékassy Balázs egészségügyi közgazdászt kérdeztük. Interjú.

Ficsor Benedek

Az Iparművészeti élén a „Fidesz Hagyó Miklósa”

Az Iparművészeti főigazgató-helyettesi székében tűnt fel Simon Péter vállalkozó, aki kis híján csődbe vitte Szentendrét.

Szabó Zs. László

Fideszes politikus édesanyja teheti ki a bérház lakóit

Az új, 82 éves tulajdonos fia is tagja volt annak a miskolci önkormányzati bizottságnak, amely az ingatlan eladásáról döntött.

Molnár Richárd

Átjáróház a letelepedési kötvényprogram? Csak húszan buktak el a sok ezerből

Nehéz volt megbukni a nemzetbiztonsági vizsgálatokon a letelepedési kötvényeseknek.