Hóesésben fagyoskodva hallgatták az ovisok a fideszes beszédet

MN

2018. január 23., kedd 16:35, frissítve: kedd 17:04

Varga-Damm Andreát több nemesvámosi szülő is megkereste a napokban azzal kapcsolatban, hogy az új óvoda alapkőletételén a 3–6 éves gyerekeknek vigyázzban állva kellett végighallgatniuk Ovádi Pétert, a Fidesz választókerületi elnökét – írta a Jobbik veszprémi képviselője a Facebook-oldalán.

Az egyik szülő szerint az ovisoknak vélhetően fölösleges volt fagyoskodniuk és megfázniuk, miközben azt hallgatták, hogy a kormány hány százmillió forinttal támogatja az óvoda fölépülését, melynek persze azért mindenki örül.

„Úgy tűnik, a szocialista rendszer nagyon tetszhetett bizonyos mai vezetőknek, mert teljesen annak stílusában gyakorolják közösségi tevékenységüket. Mi pedig végre túl szeretnénk jutni a 20. századon, s végre le szeretnénk vetkőzni a szocialista rendszer beidegződéseit. Nálunk az emberek vannak a középpontban, és nem az elvtársak. 3–6 éveseknek szónokolni nagypolitikáról… elképesztő…” – jegyezte meg a képviselő.

Ha a szülőket előre értesítették volna az eseményről, vélhetően nem is engedték volna el a gyerekeiket. Az eset nem példátlan, tavaly év végén Csepregen is óvodásokkal ünnepeltettek meg egy felújított utca átadását.

 

 

A szerkesztő ajánlja

B. Molnár László

Egyre csak ömlik az állami támogatás a fociba

A taorendszer megjelenése óta csak a színvonal nem lett jobb. Kirívóan sok jut Felcsútnak.

Pintér Bence

Magyar Nemzet Szalon: Ennek a nemzetnek a lelkében valami megtört

A kivándorlás a transznacionalizmus erősödését és a távozó fiatalok nemzeti identitásának teljes felszámolását okozhatja.

Földi Bence

Kölcsönzött szlogenekkel, program nélkül a Fidesz

A kormánypárt szinte az összes üzenetét máshonnan vette, például Donald Trumptól vagy a toryktól.

Ficsor Benedek

A magyar olajmezőkből nem lesz pénz a hatalmas múzeumokra

Mélyi József művészettörténész a Liget-projektről, a stadionokat benövő gazról és a megfordított folyókról.