Hoffmann Rózsa már nem indul az idei választáson

MN

2018. január 11., csütörtök 12:28, frissítve: csütörtök 12:37

Hoffmann Rózsa KDNP-s képviselő, korábbi oktatási államtitkár jelezte a KDNP vezetése felé, hogy a következő ciklusban már nem kíván országgyűlési képviselőként dolgozni, vagyis jelölt sem lesz az április 8-i választáson – erősítette meg Harrach Péter kereszténydemokrata frakcióvezető az MTI kérdésére.

A 70. évét hamarosan betöltő Hoffmann Rózsa 2006 óta tagja az Országgyűlésnek, 2010 és 2014 közt volt oktatási államtitkár.

Harrach szerint a kormánypártok egyéni jelöltjeinek listája már elkészült, azt hamarosan nyilvánosságra hozzák. A KDNP képviselőinek mintegy fele indul egyéni mandátumért. Ahogy már korábban kiderült, a budapesti 1. választókerületben, a főváros I. és V. kerületében a KDNP-s Hollik Istvánt indítják egyéni képviselőjelöltként a kormánypártok.

A szerkesztő ajánlja

Vég Márton

Orbán és Soros egy csapatban játszik? „Soros-szervezetet” pénzel a BM

Több millió forint állami pénzt kapott egy menekülteket segítő szervezet, amely tagja a milliárdos civil hálózatának is.

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.

Vass Norbert, Hegyi Zoltán, Vékony Zsolt

Egy mosókonyhából neki a világnak – Ma lenne 75 éves Cseh Tamás

Zenész, indián, rajztanár, egyszálgitáros, színpadra lépni izguló rendkívül összetett kulturális jelenség.

Stier Gábor

„Nem tiltakoznék amiatt, ha Ungvár felett magyar zászló lengene”

Az új hidegháború áldozatának tartja magát Oleg Bondarenko, az EU-ból lengyel döntésre kitiltott moszkvai politológus. Interjú.