Hűségprogram

, frissítve: szerda 16:41

Kedves Előfizetőnk, Olvasónk!

A Magyar Nemzet elkötelezett előfizetői/olvasói táborának színvonalas kiszolgálásában. Ezért mindent megteszünk, hogy újságunk megszokott színvonalát fenntartsuk, sőt tovább javítsuk. Méltányoljuk, hogy olvasóink ebben a – hazánk és az egyes emberek számára egyaránt – kritikus időszakban kitartanak mellettünk akár előfizetőként, akár vásárlóként.

A Nemzet Lap- és Könyvkiadó Kft. a maga szerény eszközeivel (az újság további színvonalas kiadása mellett) szeretné viszonozni előfizetői ragaszkodását, illetve köszönteni új előfizetőit. Az alábbiakban tájékozódhatnak jelenlegi partnereinkről és az elérhető kedvezményekről. A következő hónapokban újabb neves szolgáltatópartnerek csatlakozása várható, amely segítségével tovább tudjuk bővíteni kedvezménykínálatunkat.

A Magyar Nemzet hűségprogram adta kedvezményeket kihasználva az előfizetési díj többszörösét is megtakaríthatja! Az elkövetkező időszakban a lapban hétköznapokon is találkozhatnak a különféle szolgáltatásokra és termékekre vonatkozó kedvezmények részleteit bemutató tájékoztatókkal, amelyekre a Magyar Nemzet előfizetőiként jogosultak.

Keressék a Magyar Nemzet hűségprogram jelét!

Ha megtetszik az adott lehetőség, semmi más dolguk nincs, mint jelentkezni a Magyar Nemzet Ügyfélszolgálati Iroda elérhetőségeinek valamelyikén, ahol részletes tájékoztatást kapnak a kedvezmény igénybevételének további menetéről. A kedvezmények igénybevételét jelenleg kizárólag magánszemélyek, tehát egyéni előfizetőink részére tudjuk biztosítani. Ahhoz, hogy a meghirdetett kedvezményeket igénybe vehessék, a jelentkezéskor és a kedvezmény igénybevételekor is érvényes előfizetéssel kell rendelkezni. A kedvezmények igénybevételének feltételeit, a kedvezmények mértékét, valamint a kedvezményezett termékek és szolgáltatások körét illetően a kiadó a változtatás jogát fenntartja.

Tisztelettel:

Nemzet Lap- és Könyvkiadó Kft.

Ügyfélszolgálati iroda címe : 1075 Budapest, Wesselényi utca 8.
Telefon: (1) 413-15-47 (1) 322-83-06

A napilapban hétvégén megjelenő 1 oldalas ajánlóban található kreatív anyagok nem hirdetések, olyan méretben színes hirdetéseket a lap nem tesz közzé.
A szerkesztő ajánlja

Majláth Ronald

Vádaskodásokkal és félelmekkel teli vita Macedónia nevéről

Ha nem kötnek kompromisszumot a görögökkel, az egykori jugoszláv tagköztársaság óriási árat fizethet.

MN

Esterházy vagy Jókai? Melyikük születésnapja legyen a magyar próza napja?

Esztétikai köntösbe bújtatott közéleti vita a háttérben? Az irodalmi szervezetek nem találják a közös hangot.

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.