Járdarepedést fugáztak a kétfarkúak, intézkedett a rendőrség

MN

2017. április 29., szombat 19:40, frissítve: vasárnap 11:46

Járdarepedés fugázásáért intézkedik a kaposvári rendőrség – írja Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. – Talán érdemes megemlíteni, hogy a rendőrök folyamatosan azt hazudták, hogy nem szabad őket lefotózni. Szori, sajnos szabad. Ez még mindig nem Oroszország – áll a posztban. 

A képeken látható, hogy a csatornafedél körüli repedéseket javították, amikor a rendőrök leállították őket. 

 
A munka, amiért rendőri intézkedésre volt szükség
Facebook
 

A kétfarkúak akciói miatt már rendeletet is módosítottak a városban. Kaposvár közgyűlése az együttélés szabályairól szóló helyi rendeletet módosította, amellyel megtiltja a járdák, utak lefestését. A jogszabály-módosításra sokak szerint azért került sor, mert a Magyar Kétfarkú Kutya Párt előszeretettel festi össze a járdákat.

Az ülésen ugyanakkor a képviselők nem győzték hangsúlyozni, hogy nem a „kutyapártról” és nem a véleménynyilvánítás szabadságának korlátozásáról szól a szigorítás, hanem a hosszú évtizedek alatt, rengeteg pénzből létrehozott közvagyon megvédéséről.

A szerkesztő ajánlja

Tompos Ádám, Schuszter Csaba

Hazánk riasztó mértékű kettéosztottságáról mesél országszerte a tűzifa

A politikusok tulajdonképpen azzal büszkélkednek, hogy a hozzájuk tartozó falvakban mennyi szegény ember él.

Hutter Marianna

Az első Orbán-kormány jelölte Zaid Naffát a tiszteletbeli konzuli posztra

A jordán üzletember már abban az időszakban is elbukott a magyar állampolgársághoz szükséges nemzetbiztonsági átvilágításon.