Járdarepedést fugáztak a kétfarkúak, intézkedett a rendőrség

MN

2017. április 29., szombat 19:40, frissítve: vasárnap 11:46

Járdarepedés fugázásáért intézkedik a kaposvári rendőrség – írja Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. – Talán érdemes megemlíteni, hogy a rendőrök folyamatosan azt hazudták, hogy nem szabad őket lefotózni. Szori, sajnos szabad. Ez még mindig nem Oroszország – áll a posztban. 

A képeken látható, hogy a csatornafedél körüli repedéseket javították, amikor a rendőrök leállították őket. 

 
A munka, amiért rendőri intézkedésre volt szükség
Facebook
 

A kétfarkúak akciói miatt már rendeletet is módosítottak a városban. Kaposvár közgyűlése az együttélés szabályairól szóló helyi rendeletet módosította, amellyel megtiltja a járdák, utak lefestését. A jogszabály-módosításra sokak szerint azért került sor, mert a Magyar Kétfarkú Kutya Párt előszeretettel festi össze a járdákat.

Az ülésen ugyanakkor a képviselők nem győzték hangsúlyozni, hogy nem a „kutyapártról” és nem a véleménynyilvánítás szabadságának korlátozásáról szól a szigorítás, hanem a hosszú évtizedek alatt, rengeteg pénzből létrehozott közvagyon megvédéséről.

A szerkesztő ajánlja

Kósa András

„Illiberális rezsimekben nincs konszolidáció, még durvább dolgok jöhetnek”

Orbán Viktor egyirányú utcában halad, március 15-ei fenyegetőzése is csak egy újabb állomás volt. Interjú Krekó Péter politikai elemzővel.

Tompos Ádám, Schuszter Csaba

Seszták beismerése és a Tolvajok utcája: megvan Kisvárda „nettó befizetője”

Milyen áron készülnek az ország keleti csücskében búvó kisvárosban a nagy látványberuházások?

Szabó Emese

Az egészség helyett a pálinkafőzés a nemzeti ügy

A betegek nem értik, miért kellene elégedettnek lenniük. A realitásokról Rékassy Balázs egészségügyi közgazdászt kérdeztük. Interjú.

Ficsor Benedek

Az Iparművészeti élén a „Fidesz Hagyó Miklósa”

Az Iparművészeti főigazgató-helyettesi székében tűnt fel Simon Péter vállalkozó, aki kis híján csődbe vitte Szentendrét.