Kétmillió helyett kétmilliárdot ad a kormány e-sportra

MN

2017. november 11., szombat 21:39, frissítve: vasárnap 11:22

A korábban a Magyar Közlönyben olvasottakkal szemben nem kétmillió, hanem kétmilliárd forintot ajánl fel a kormány egy V4-es e-sport-bajnokság és -konferencia megrendezésére – közölte a 444. A november 10-ei határozat még arról tudósított, hogy kétmilliós összegben kötnek támogatási szerződést az Egymillióan a Magyar Esportért Egyesülettel.

A Magyar Közlöny november 11-ei számában viszont pontosítottak: eszerint az összeg helyesen „legfeljebb 1 999 500 000 forint”.

A pénteki számban azt közölték, hogy támogatják az e-sport sportként való elismerését és a verseny megrendezésén keresztül a visegrádi együttműködés elmélyítését. 

A szerkesztő ajánlja

Makrai Sonja, Ficsor Benedek, Vékony Zsolt

Hagyjuk tönkremenni az egyik legnagyobb építészünk műveit

Bierbauer (Borbíró) Virgil irányítása mellett épült újjá Budapest a második világháború után, ma mégis csupán két fő műve őrzi emlékét.

Lukács Csaba

Egy éjszaka a bécsi migránshotelben

Sötétedés után sétáltunk az osztrák főváros azon kerületében, ahol Lázár János fényes nappal is csak halkan mert beszélni.

Kósa András

„Maffiaállamban élünk, erre kellett rájönnünk az elmúlt hetekben”

Szlovákiában mélyreható és a jelek szerint pozitív változások indulhatnak Ján Kuciak újságíró meggyilkolása következtében.

Hajdú Péter

„Mi vagyunk a legerősebb ellenzéki párt”

A kormány gazdaságpolitikája a multikat segíti a kisvállalkozók helyett. Volner János szerint szó sincs az ország felzárkóztatásáról.