Könnyebb BKV-val eljutni a reptérre

2012. július 31., kedd 16:38

Sűrűbben közlekedteti a BKV 200E járatát a kőbánya-kispesti metróvégállomás és a Liszt Ferenc-repülőtér 2-es terminálja között szerdától a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A BKK keddi, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az 1-es terminál május végi bezárása óta az összes járat a 2-es terminálra érkezik, emiatt megnőtt a 200E busz utasforgalma, ezért szükséges a járatok sűrítése.

Szerdától munkanapokon Kőbánya-Kispestről 5.30 és 21.30 között, míg a repülőtérről 6 és 22 óra között csúcsidőben 8, csúcsidőn kívül 10 percenként követik majd egymást a járatok. Hétvégén Kőbánya-Kispesttől 7.15 és 21.30 között, míg a repülőtérről 7.45 és 22 óra között a buszok az eddiginél sűrűbben, 10 percenként közlekednek. A 900-as éjszakai járattal a nap 24 órájában elérhető a repülőtér.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

MN

Esterházy vagy Jókai? Melyikük születésnapja legyen a magyar próza napja?

Esztétikai köntösbe bújtatott közéleti vita a háttérben? Az irodalmi szervezetek nem találják a közös hangot.

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.