Kósa Lajos rántott kacsamájra várva tett nagy bejelentést

Ficsor Benedek

Ficsor Benedek

2018. február 14., szerda 22:20, frissítve: szerda 22:28

Újraindította Facebook-oldalát Kósa Lajos. A tárca nélküli miniszter a budapesti Hold utcai piacon, az egyik étterem előtt ülve jelentette be az örömteli hírt. – Azért itt, mert elhatároztam, vagy tudok finom dolgokat enni, vagy egyáltalán nem eszek – fogalmazott Kósa. Hozzátette, manapság sajnos úgy rohan az ember, hogy a minőségre nem is figyelve „csak úgy megeszik valamit”. Elkerülve ezt a hibát, ő most friss rántott kacsamájat rendelt, ami „egy meki árából megvan, de nem lehet összehasonlítani” – árulta el.

„Elkezdődik a kampány, és nagyon mozgalmas az életem, és néhány barátom unszolására arra gondoltam, hogy újraindítom a Facebookomat” – mondta. Mivel rengeteg helyre megy az országban, sok érdekes történik vele, ennek legjavát osztja majd meg a közönséggel. Megköszöni, ha kommentelünk, de csak moderáltan, a szerencséseknek még akár válaszolhat is a miniszter. – Ha nem értetek egyet, azzal sincsen semmi baj, de a Facebooknak azt a stílusát, ami csak vagdalkozik, és értelmeset nem mond, azt nem nagyon szeretem.

Akit érdekel, hogy mit csinálok, az kövessen – bátorította a közönséget Kósa Lajos, mielőtt megérkezett volna a kacsamája.

Malacokról ezúttal sem esett szó.

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

A rádiumlányok a női emancipáció hősei voltak, de az életükkel fizettek

„Nyald, mártsd, fesd!” – mantrázták az óragyárakban fillérekért dolgozó fiatal nők, akik szinte másodpercenként ettek a sugárzó anyagból.

Pápay György

A körzetek többségében nem tekinthető lefutottnak a választás

Néhány százalékos országos erősödés számos egyéni győzelmet hozhat az ellenzéknek.

Kuthi Áron, Zord Gábor László, Garamvölgyi Flóra

Miért és hogyan hagyták el Magyarországot? Három történet a több százezerből

A sebész, akit alig ismertek meg a gyerekei. Egy kutató, akit a szakmája hajt. A házaspár, amelyik ösztöndíjjal ragadt kint.

Stier Gábor

„Kijev nem írhat minden bajt a háború számlájára”

Az egykor Viktor Janukovics csapatában dolgozó politológus, Koszty Bondarenko nem csalódott a Majdanban, mert nem is várt tőle semmit.