Kósa Lajos rántott kacsamájra várva tett nagy bejelentést

2018. február 14., szerda 22:20, frissítve: szerda 22:28

Újraindította Facebook-oldalát Kósa Lajos. A tárca nélküli miniszter a budapesti Hold utcai piacon, az egyik étterem előtt ülve jelentette be az örömteli hírt. – Azért itt, mert elhatároztam, vagy tudok finom dolgokat enni, vagy egyáltalán nem eszek – fogalmazott Kósa. Hozzátette, manapság sajnos úgy rohan az ember, hogy a minőségre nem is figyelve „csak úgy megeszik valamit”. Elkerülve ezt a hibát, ő most friss rántott kacsamájat rendelt, ami „egy meki árából megvan, de nem lehet összehasonlítani” – árulta el.

„Elkezdődik a kampány, és nagyon mozgalmas az életem, és néhány barátom unszolására arra gondoltam, hogy újraindítom a Facebookomat” – mondta. Mivel rengeteg helyre megy az országban, sok érdekes történik vele, ennek legjavát osztja majd meg a közönséggel. Megköszöni, ha kommentelünk, de csak moderáltan, a szerencséseknek még akár válaszolhat is a miniszter. – Ha nem értetek egyet, azzal sincsen semmi baj, de a Facebooknak azt a stílusát, ami csak vagdalkozik, és értelmeset nem mond, azt nem nagyon szeretem.

Akit érdekel, hogy mit csinálok, az kövessen – bátorította a közönséget Kósa Lajos, mielőtt megérkezett volna a kacsamája.

Malacokról ezúttal sem esett szó.

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.