Kósa Lajos menekült a sajtó elől, autója bánta

MN

2018. március 20., kedd 15:27, frissítve: kedd 20:26

Kósa Lajos sofőrje menekülés közben meghúzta a miniszter szolgálati autóját – írja a Szabad Pécs. A lap úgy tudja, hogy az 1300 milliárd forintos ügybe keveredett miniszter a Modern városok program új pécsi bejelentései miatt érkezett a pécsi városházára kedden délre. Az ezzel kapcsolatos sajtótájékoztatóra több médiumot nem hívtak meg, ráadásul a tárca nélküli kormánytag annyira nem akart találkozni a sajtómunkásokkal, hogy a menekülést az autója bánta.

Úgy tűnik, a sofőr nagy igyekezetében egy kicsit meghúzta a jobb első részét az autónak, na és persze a bal oldalát is.

Kósa egyébként a már említett sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy 76 milliárd forintot fordítanak a program forrásaiból az M60-as autópálya továbbépítésére Barcs felé és az M6-os sztráda meghosszabbítására Bólytól a horvát határig.

Magyar Nemzet hírlevél

Legizgalmasabb cikkeink naponta egyszer az ön e-mail-fiókjában!

A feliratkozással beleegyezik abba, hogy a Magyar Nemzettől hírlevelet vagy cikkeinkről szóló üzenetet kapjon postafiókjába. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.

Ez az emailcím nem érvényes

A miniszter bejelentette, hogy a város egykori ipari és bányászati ingatlanjainak hasznosítására korábban jóváhagyott, csaknem 4,5 milliárd forintos összeget a helyi igényeknek is megfelelően a többi között közlekedés- és infrastruktúrafejlesztésre használhatja fel a megyeszékhely.

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.