Kulcsi gyilkosság: emberi csontokat találtak egy közeli árokban

TK

2012. április 14., szombat 19:30, frissítve: szombat 19:48

Emberi csontokat találtak azon az ingatlanon, amelyen a múlt héten négy családtagját gyilkolta meg H. Csanád Jutas, ám ezek feltehetően egy ötödik, több évtizede elhunyt embertől származnak – tájékoztatta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-t.

R. Szabó Ágnes, akit az MTI a TV2 híradójában elhangzott hír alapján keresett meg, elmondta, nem csontvázról van szó, hanem néhány csontról. A gyilkosságot követő helyszíneléskor egy árokban találtak rá, és az elsődleges orvos szakértői vizsgálat alapján a csontok több évtizedesek lehetnek.

„Elképzelhető, hogy a második világháborúban elesett katonától származnak a csontok, de az is lehet, hogy a közelben fekvő sírkert régi temetője volt korábban itt. Természetesen egyéb eshetőségeket sem zárunk ki a vizsgálatok lezárásáig” – tette hozzá. A csontokat a dunaújvárosi rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

A kulcsi családi tragédiára múlt pénteken derült fény. A gyilkossággal gyanúsított 23 éves fiatalember, akit a Terrorelhárítási Központ munkatársai még aznap elfogtak a Fejér megyei településen, négy családtagját ölte meg. A gyanúsított a kihallgatása során azt vallotta, hogy tettét nem bánta meg, már hónapok óta gyilkos ösztön ébredt benne, családtagjai halálos ellenségeivé váltak, ezért ölte meg őket. A férfit a Székesfehérvári Törvényszék múlt vasárnap 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte. Bővebben>>>

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

Miért innák a legdrágább ásványvizet, ha sokkal többért nyerset is kaphatnak?

Az amerikai yuppie-k úgy veszik literenként 1800 forintért a tömény baktériumtenyészetet, mint a cukrot.

Majláth Ronald

Vádaskodásokkal és félelmekkel teli vita Macedónia nevéről

Ha nem kötnek kompromisszumot a görögökkel, az egykori jugoszláv tagköztársaság óriási árat fizethet.

MN

Esterházy vagy Jókai? Melyikük születésnapja legyen a magyar próza napja?

Esztétikai köntösbe bújtatott közéleti vita a háttérben? Az irodalmi szervezetek nem találják a közös hangot.

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.