Külföldön van a Kósa Lajost állítólag átverő csengeri asszony

MN

2018. március 26., hétfő 13:38, frissítve: hétfő 13:42

Nincs eljárás a Kósa Lajost állítólag átverő csengeri asszony, Szabó Gáborné ellen, aki időközben külföldre utazott, így a korábbi sajtóhírekkel ellentétben nincs házi őrizetben – ezt az őt képviselő ügyvéd mondta a Klubrádió reggeli műsorában.

Helmeczy László – aki a Demokratikus Koalíció baloldali pártok által támogatott nyíregyházi egyéni jelöltje –, viccnek nevezte azt a feltételezést, hogy Kósa Lajos anélkül foglaltatta volna közjegyzői okiratba, hogy államkötvényeket vásárol majd a nő pénzéből, hogy meggyőződött volna arról, hogy az örökség létezik.

Az ügyvéd kifejtette, nem igaz Kósa Lajos állítása, miszerint az édesanyja nevére kiállított 800 milliós ajándékozási szerződés hamis lenne. Helmeczy László úgy véli, Szabó Gáborné nem követett el csalást, és semmilyen kárt nem okozott Kósa Lajosnak.

 

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.