Még egy hónapja sincs, hogy öngyilkos lett a Kósa Lajost megbízó nő férje

MN

2018. március 13., kedd 18:52, frissítve: szerda 07:30

Több mint két hete öngyilkos lett az a férfi, akinek a felesége állítólag átverte Kósa Lajost – tudta meg a 168 Óra.

A tárca nélküli miniszter által közzétett videóban emlegetett asszonyt, akivel Kósa Lajos a vagyonkezelésről közjegyző által hitelesített okiratot írt alá, a lap értesülései szerint  őrizetbe vették a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyomozói.

Jelenleg ugyanakkor a Csenger községben élő nő nem előzetes letartóztatásban, hanem házi őrizetben vár a büntetőeljárás őt érintő következményeire – írta a 168 Óra. 

A Kósa Lajoshoz tanácsért folyamodó nő és férje, Sz. Gábor ugyanis azzal az indokkal kértek és kaptak sorozatosan kölcsönt a Csengerben élőktől is, hogy Németországból „hihetetlen vagyont örököltek”, és azt majd busás haszonnal visszaadják.

A Fidesz volt alelnöke nyilatkozatában arról is beszélt, jó barátjától, a csengeri polgármestertől (Forján Zsolttól) hallotta, hogy az őt éveken át átverő hölgy a csengeri önkormányzatnak, az ottani egyháznak is felajánlásokat tett, emiatt az ügyben feljelentés is született. A csengeri polgármester elmondása szerint a rendőrségi eljárás folyamatban van – állítja a 168 Óra cikke.

Kósa Lajos az őt szerinte átverő asszonnyal és férjével régóta kapcsolatban állhatott, a cikk szerint még valamilyen – vélhetően születésnapi – ünnepi összejövetelükön is részt vett.

 

A szerkesztő ajánlja

Hajdú Péter

„Mi vagyunk a legerősebb ellenzéki párt”

A kormány gazdaságpolitikája a multikat segíti a kisvállalkozók helyett. Volner János szerint szó sincs az ország felzárkóztatásáról.

Ruzsbaczky Zoltán

„Ugyanaz az imperializmus, mint korábban” – veszélyesnek nevezték az oroszbarátságot

Óva inti a túl közeli kapcsolattól Magyarországot a varsói külügyminiszter-helyettes. Interjú.