Felhagy a polgármesterkedéssel Mészáros Lőrinc

MN

2017. szeptember 25., hétfő 19:56, frissítve: kedd 10:00

Nem tud fizikálisan mindenhol ott lenni Felcsút polgármestere, ezért 2019 után, polgármesteri mandátumának lejártával nem tervezi, hogy újra indul a településvezetői címért – erről maga az érintett beszélt a Hír TV-nek.

„Nem tervezem, hogy újraindulok” – mondta, majd arra a kérdésre, hogy ezt „nemnek” kell-e értelmezni, azt felelte: „egyelőre igen, nem”.

„Ezt a ciklust végigviszem, azt gondolom, haladt előre a település, mióta én polgármester vagyok” – mondta, majd hozzátette, hogy szerinte rendben van a település, de szeretnének még sok szépet létrehozni. „Vannak itt nálam fiatalabbak, remélem, hogy az utódlás majd megoldódik” – mondta. 

És hogy mivel telik majd 2019 után egy napja, a cégbirodalma vezetésével? „Jó lenne, ha azzal se tellene, de hát, kell mindennel foglalkoznom.”

Arra a kérdésre, hogy már nem fér-e bele a polgármesterség a cégei vezetése mellett, azt válaszolta, belefér, de maximalista, és mindig szeret mindent maximálisan elvégezni. „Néha azért, fizikailag, persze mindent megoldok, de fizikailag nem tudok állandóan jelen lenni mindenütt” – adta meg a végső indokot a polgármester-cégvezető.

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.