Multikultit épít a kormány?

MNO

2016. szeptember 22., csütörtök 11:35, frissítve: csütörtök 18:44

A New African magazin legfrissebb számában kétoldalas hirdetésben toboroznak afrikai bevándorlókat.

Az már régebb óta köztudott, hogy a bevándorlás ellen – szavak és közpénzmilliárdok szintjén – harcosan küzdő magyar kormány kettős életet él. Ugyanis míg itthon megy a kampány, addig a letelepedési kötvényekkel eddig már 18 ezer gazdag migráns telepedhetett le hazánkba.

A kötvénysztori legújabb felvonására a 444.hu bukkant rá, a kormány ugyanis két oldalon hirdeti a „magyarságot” a legnagyobb eladott példányszámmal büszkélkedő pánafrikai magazinban. 

„Szerezzen állandó lakóhelyet önnek és családjának az Európai Unióban”

– hirdeti a szalagcím.

A reklám első oldala négyhetes gyorsított lebonyolítást ígér, valamint hogy nincs ingatlanvásárlási kötelezettség, sőt egy napot sem kell Magyarországon tartózkodni. Még a vízummentes schengeni mozgást is bedobják, de a borsos árról hallgatnak.

A 300 ezer eurós kötvény eladásánál az Orbán Ráhel rejtélyes bahreini útjánál országos ismertséget szerző Garamvölgyi Balázst vetik be a második oldalon, aki nem mellesleg bizniszel is a kötvényekkel.

Az apróbetűs rész és a magyarrá válás

A cikkszerű második felvonás már belemegy a részletekbe is, minthogy a „közepes és magas jövedelműeknek” van kitalálva a rendszer. Aki befizeti a pénzt, hozhatja „partnerét” és gyermekeit is, sőt július elsejétől jöhetnek a szülők is, s a gyermekre sincs tovább korhatár. Ezenfelül a pénz öt év múlva visszaszáll a befektetőre. A további könnyítésről alábbi cikkünkben olvashat.

A magyar állam is jól jár, hiszen a legnagyobb üzleti lángelmék hazánkba csábítása mellett még az államadósság is csökken – írják. A visszásságokról az írásban nem esik szó, de a Magyar Nemzet többször is foglalkozott a százmilliárdos biznisszel. Legyen szó a haverok általi lefölözésről,bűnözők beszállításáról vagy éppen az offshore-szálról.

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.