Nem az a fontos, hogy Farkas Flórián bejár-e dolgozni

MN

2017. július 1., szombat 12:45

A kormány szerint egy miniszterelnöki biztos teljesítménye nem attól függ, hogy bejár-e rendszeresen a munkahelyére. Az egyik szocialista parlamenti képviselő kérdezett arra rá, hogy a miniszterelnök romaügyi biztosa hányszor volt benn az irodájában – írja a Hírtv.hu.

Bangóné Borbély Ildikó konkrét választ nem kapott, azt viszont megtudta, hogy egy miniszterelnöki biztos teljesítménye nem attól függ, hogy bejár-e rendszeresen a munkahelyére. Az ellenzéki képviselő kíváncsi lett volna arra, hogy Farkas Flórián munkájának van-e írásos nyoma, ám erre a kérdésre semmitmondó, általános választ kapott.

Csődközelben

Farkas Flórián miatt került csődközeli állapotba az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) – mondta a Hír TV csütörtök reggeli műsorában Lakatos Oszkár. Az ORÖ képviselője arról is beszélt, hogy a miniszteri biztos ellenőrzés nélkül kapott pénzeket az államtól, 2011 és 2014 között ugyanis az alapvető, negyedéves bevallásokat sem mutatta be az államkincstárnak.

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

Meglepő, de nem a téli sötétségben nő az öngyilkosságok száma

Mennyire határozza meg boldogságunkat a fény és miért veszélyesek a legújabb fényforrások?

Ficsor Benedek

Mácsai Pál: Semmi misztikus, játszani mindenki tud

Az Örkény alapító igazgatója a színházról, a Terápiáról, bulvárról, békülő szekértáborokról és a színház mély erkölcsösségéről. Interjú.

Szécsi Noémi

Feltárul Szabó Magda eddig kevésbé ismert szenvedélyes oldala

Az írónő szerelmei, avagy zavarba ejtő naplórészletek a kálvinista nagyasszony életéből.

Pintér Bence

„Öröm minden zsidónak”, vagy a nemzetközi jog semmibevétele?

Vélemények a Jeruzsálemmel kapcsolatos, múlt heti Trump-bejelentésről.