Nem az a fontos, hogy Farkas Flórián bejár-e dolgozni

MN

2017. július 1., szombat 12:45

A kormány szerint egy miniszterelnöki biztos teljesítménye nem attól függ, hogy bejár-e rendszeresen a munkahelyére. Az egyik szocialista parlamenti képviselő kérdezett arra rá, hogy a miniszterelnök romaügyi biztosa hányszor volt benn az irodájában – írja a Hírtv.hu.

Bangóné Borbély Ildikó konkrét választ nem kapott, azt viszont megtudta, hogy egy miniszterelnöki biztos teljesítménye nem attól függ, hogy bejár-e rendszeresen a munkahelyére. Az ellenzéki képviselő kíváncsi lett volna arra, hogy Farkas Flórián munkájának van-e írásos nyoma, ám erre a kérdésre semmitmondó, általános választ kapott.

Csődközelben

Farkas Flórián miatt került csődközeli állapotba az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) – mondta a Hír TV csütörtök reggeli műsorában Lakatos Oszkár. Az ORÖ képviselője arról is beszélt, hogy a miniszteri biztos ellenőrzés nélkül kapott pénzeket az államtól, 2011 és 2014 között ugyanis az alapvető, negyedéves bevallásokat sem mutatta be az államkincstárnak.

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.