Nem lesz árnyékkormány tagja Pogátsa Zoltán

MN

2017. augusztus 11., péntek 15:58, frissítve: péntek 16:02

Pogátsa Zoltán a Hír TV-nek beszélt arról, hogy sosem lesz belőle politikus, ennek ellenére segít a szocialistáknak, és együttműködik velük. A közgazdász cáfolta, hogy szerepelne egy árnyékkormányban.

„Azt gondolom, hogy ilyenkor nekünk segíteni kell azt a vezetőt, aki a szocialista pártot átalakítja. Arról van szó, hogy páran, akik így gondolkodunk, szívesen adunk segítséget, tanácsokat abban, hogyan írhat a párt olyan programot a 2018-as választásokra, ami egy valódi szociáldemokrata program” – jelentette ki.

Botka László a Heti Válasznak beszélt egyebek mellett arról, hogy együtt dolgozik Pogátsa Zoltán közgazdásszal, Andor Lászlóval, az Európai Bizottság szociális ügyekért felelős korábbi tagjával és Komáromi Zoltán egészségpolitikussal.

A szerkesztő ajánlja

Tompos Ádám, Schuszter Csaba

Seszták beismerése és a Tolvajok utcája: megvan Kisvárda „nettó befizetője”

Milyen áron készülnek az ország keleti csücskében búvó kisvárosban a nagy látványberuházások?

Szabó Emese

Az egészség helyett a pálinkafőzés a nemzeti ügy

A betegek nem értik, miért kellene elégedettnek lenniük. A realitásokról Rékassy Balázs egészségügyi közgazdászt kérdeztük. Interjú.

Ficsor Benedek

Az Iparművészeti élén a „Fidesz Hagyó Miklósa”

Az Iparművészeti főigazgató-helyettesi székében tűnt fel Simon Péter vállalkozó, aki kis híján csődbe vitte Szentendrét.

Szabó Zs. László

Fideszes politikus édesanyja teheti ki a bérház lakóit

Az új, 82 éves tulajdonos fia is tagja volt annak a miskolci önkormányzati bizottságnak, amely az ingatlan eladásáról döntött.