Nem lesz árnyékkormány tagja Pogátsa Zoltán

MN

2017. augusztus 11., péntek 15:58, frissítve: péntek 16:02

Pogátsa Zoltán a Hír TV-nek beszélt arról, hogy sosem lesz belőle politikus, ennek ellenére segít a szocialistáknak, és együttműködik velük. A közgazdász cáfolta, hogy szerepelne egy árnyékkormányban.

„Azt gondolom, hogy ilyenkor nekünk segíteni kell azt a vezetőt, aki a szocialista pártot átalakítja. Arról van szó, hogy páran, akik így gondolkodunk, szívesen adunk segítséget, tanácsokat abban, hogyan írhat a párt olyan programot a 2018-as választásokra, ami egy valódi szociáldemokrata program” – jelentette ki.

Botka László a Heti Válasznak beszélt egyebek mellett arról, hogy együtt dolgozik Pogátsa Zoltán közgazdásszal, Andor Lászlóval, az Európai Bizottság szociális ügyekért felelős korábbi tagjával és Komáromi Zoltán egészségpolitikussal.

A szerkesztő ajánlja

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.