Nem lesz árnyékkormány tagja Pogátsa Zoltán

MN

2017. augusztus 11., péntek 15:58, frissítve: péntek 16:02

Pogátsa Zoltán a Hír TV-nek beszélt arról, hogy sosem lesz belőle politikus, ennek ellenére segít a szocialistáknak, és együttműködik velük. A közgazdász cáfolta, hogy szerepelne egy árnyékkormányban.

„Azt gondolom, hogy ilyenkor nekünk segíteni kell azt a vezetőt, aki a szocialista pártot átalakítja. Arról van szó, hogy páran, akik így gondolkodunk, szívesen adunk segítséget, tanácsokat abban, hogyan írhat a párt olyan programot a 2018-as választásokra, ami egy valódi szociáldemokrata program” – jelentette ki.

Botka László a Heti Válasznak beszélt egyebek mellett arról, hogy együtt dolgozik Pogátsa Zoltán közgazdásszal, Andor Lászlóval, az Európai Bizottság szociális ügyekért felelős korábbi tagjával és Komáromi Zoltán egészségpolitikussal.

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.