Németh Szilárd szerint nem is volt hajtépés Orbán Viktor beszéde alatt

MN

2017. július 26., szerda 15:23, frissítve: szerda 21:01

A szolipszizmus iskolapéldáját adta Németh Szilárd az Echo Tévé műsorában: amiről nincs tudomásom, az nem létezik.

A Fidesz alelnökét a Napi Aktuális című műsorban – a kötelező Soros-körök és a migrációs téma után –  arról kérdezték, mit gondol a Tusványoson sípolva tiltakozó nő ügyéről, szerinte megfelelően kezelték-e a rendezők az incidenst (a videóban 10:39-nél kezdődik a jelenet).

Árulkodó lehet, hogy Németh Szilárd erre nyomban leszögezte: az agresszivitást és az provokációt egyaránt ki kell zárni a politikából.

Majd az újabb kérdésre – az ellenzék a nő elleni erőszakkal foglalkozik – azt mondta: úgy gondolja, hogy nem történt bántalmazás, ő csak azokra a képekre emlékszik, amikor kivezetik a nőt a tömegből.

Az Echo Tévé képes háttéranyaga sem cáfolt rá az állításra, mivel a támadást nem, csak a kivezetés pillanatait játszották be a beszélgetés alatt, írja a beszélgetést idéző 444.hu.

Németh azt is hozzátette, „az erőszakot azt ki szokták provokálni, és azért mennek oda, hogy ott fölbosszantsák az embereket” – és a napnál világosabb, hogy az említett hölgyet ezért, provokálni küldték oda.

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.