Németh Szilárdnak üzent az Anonymus

MN

2017. május 29., hétfő 07:20, frissítve: hétfő 08:08

Érdekes bejegyzés jelent meg a Csepeli Sport Club Alapítvány honlapján: a Németh Szilárd szavaira utaló „Birkózás – Aki teleszüli a világot, azé a világ” címmel tűnt fel egy hír az oldalon. Fotót is közzétettek Némethről, erre a „Vége van, Sziszi. Mindent tudunk rólad” szöveget írták – szúrta ki a 24.hu.

 

A bejegyzésben az Anonymus hackercsoport szokásos jelmondata (We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us.) is szerepel.

Az ügy előzménye, hogy kétmilliárd forintos költségvetési támogatást kap a Németh Szilárd által alapított és a rezsibiztos lakhelyére bejegyzett Magyar Birkózóakadémia Alapítvány, hogy felépítse a Kozma István magyar birkózóakadémia multifunkcionális sportcsarnokát Csepelen.

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.