Öngyilkosságot kísérelt meg Karsai József + Videó

WL

2012. május 25., péntek 10:37, frissítve: péntek 11:33

Öngyilkosságot kísérelt meg csütörtök este Karsai József, Battonya polgármestere, a térség korábbi MSZP-s országgyűlési képviselője – írja a Beol.hu. A portál információi szerint egy búzaföldön talált rá két munkás.

A polgármester csütörtök este a mentőből hívta fel a hírportált, hogy közölje velük a hírt. Bevallása szerint ötven szem gyógyszert vett be. Kalmár Mihály, az Orosházi Városi Kórház főigazgatója péntek délelőtt az MTI-nek elmondta: Karsai József nincs életveszélyben, állapota kielégítő, jelenleg a szakmailag indokolt vizsgálatok folynak.

„Nem tudom elviselni, hogy ártatlanul ítéltek el a bíróságon. Elvették a becsületem. Ilyen világban nem akarok élni” – mondta el Karsai.


A Beol.hu emlékeztet: Simonka György, Pusztaottlaka polgármestere a 2008-as dinnyeblokád kapcsán kényszerítés kísérlete miatt jelentette fel az akkor még MSZP-s országgyűlési képviselő Karsai Józsefet. A battonyai bíróság bűnösnek találta és 1 millió forintra büntette meg a polgármestert.

A Beol.hu felidézi azt is, mikor Karsai József 2011 júniusában éhségsztrájkra készült a kormány politikája ellen tiltakozva, akár az életét is feláldozva, de a demonstráció orvosi utasításra elmaradt.

Forrás: beol.hu/MTI

A szerkesztő ajánlja

Lázár Fruzsina

A magyar költőnő, akinek el kellett fojtania nőiességét, hogy sikeres lehessen

Nemes Nagy Ágnesnek még mostoha sors jutott. Vajon a mai írónők átveszik a hatalmat az irodalomban?

Pintér Bence

Olyan vérfagyasztó a valóság, mint a legkegyetlenebb mese

Az elmúlt évtizedekben számos, a 13 gyermekét ágyhoz láncoló, megkínzó Turpin családéhoz hasonló eset került napvilágra.

R. Kiss Kornélia

Apátia lett úrrá a baloldali bicskei ellenzéken

A szír származású jelölt a migránskampány miatt visszalépett, a másik szocialista is idő előtt visszavonulna. Csak a Jobbik száll szembe a Fidesszel.

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.